Sunday, 23 November 2014

Cara unlimited Internet Celcom

Posted by Master IK | 23:16 Categories:



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni saya ingin mengajar anda semua tentang bagaimana nak bypass quota internet Celcom supaya menjadi unlimited.Sebenarnya trick ni untuk semua telco seperti Maxis,Digi,Altel dan lain2.Untuk pengguna telco Celcom ini adalah trick terbaik untuk lajukan semula internet korang.

Dulu Celcom xpax24 speedtest saya dapat 2mbps keatas tetapi tahun nie bila check hanya dapat 1mbps je.Hal ini berlaku disebabkan Pihak Celcom dah throttle speed internet korang,Sebab apa dia throttle?Saya pun x tahu.Tetapi jangan risau anda semua akan dapat semula speed internet asal korang.

 ikuti step dibawah:

1.Download PSIPHON for pc

2.Download Telco Injector



selepas selesai download:

1.Connect Broadband anda *trick ini hanya berkesan jika anda menggunakan broadband*

2.run PSIPHON dulu tick pada SSH+ dan PSIPHON akan Connect kepada server secara automatik




3.install Telco Injector dan buka program tersebut.




4.Isikan password untuk unlock multi server password dia TRANSENDER.Selepas itu pilih berapa multi server yang korang nak guna saya selalu guna 2  dan 4 je.Selepas tu pilih server dan RUN  server tersebut .





5.Selesai ....cuba korang buka www.speedtest.net  atau www.speed.jaring.my dan begin test berapa speed test yang korang dapat.

  Saya dapat  5.43mbps woowww memang laju.... xcaya tengok gambar kat bawah:








Untuk makluman korang walaupun quota internet dah habis, internet tetap laju sampai langganan internet anda tamat.


SEKIAN :) :)

Jika artikel ini membantu anda lawatlah blog saya selalu kerana saya akan memberi banyak tutorial yang sebenar dan berguna untuk anda semua..


FREE DOWNLOAD E-BOOK

yup ambil dan jadikan ilmu sampingan.Halalkan makan minum saya.





Keyword:

Celcom unlimited

Cara celcom unlimited

Unlimited internet celcom

Cara unlimited quota celcom

Celcom Tanpa quota

Bypass internet celcom

Bypass celcom

Cara lajukan internet celcom

Cara lajukan celcom

Cara unlimited internet maxis

Maxis unlimited

Cara internet laju

Celcom Tanpa had masa

Cara unlimited celcom 2016

Cara unlimited internet celcom 2016













88 comments:

  1. bro.bley gne lg ke x trick ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehh..ini trick terbaru.. yang penting guna broadband kalau guna hotspot memang x jadik

      Delete
    2. Dapatkan lebih banyak cerita, tips dan tricks
      >>>> KLIK SINI <<<<

      Delete
    3. Izinkan Saya Berzina dengan Anak Pak Cik? BACA SINI

      Isteri DInoda Lelaki Lain.. BACA SINI

      Rahsia Untung Ratusan Ringgit Hanya Dengan Instagram BACA SINI

      Tonton dan Download Movie: KLIK SINI

      Delete
  2. maxisss boleh takk ? same je ker setting dea

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh semua telco boleh yang penting pakai broadband jangan pakai hotspot.

      Delete
  3. Replies
    1. dia memang x keluar..sebab proxifier tu ada prob skit tapi x de menjejaskan apa2 pon still boleh guna lagi

      Delete
  4. Guna sim alt3l xdpt nk connect dgn psiphon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba refresh semula psiphon tu kalau xleh kemungkina sim Altel x support program tu

      Delete
  5. kalau digi usb tethering tak bole?

    ReplyDelete
    Replies
    1. BOSS....TRICK ni hanya berkesan kalau guna BROADBAND je...

      Delete
  6. Kalau pakai data bole guna ke cara ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. BOSS....TRICK ni hanya berkesan kalau guna BROADBAND je...sila baca post dengan betul saya dah sebut dekat situ GUNA BROADBAND..

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. insyaallah sekiranya ada trick terbaru saya akan update lagi "mari kita mulakan kebebasan berinternet"

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Boleh selagi boleh connect selagi tu boleh

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  10. utk hp android ade khe??...hehe

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. bro nk tanya sy da run inject telco tp rate download dgn upload tak kuar knape ye?
    atau sy punya step tak jadi?

    ReplyDelete
  13. Sy ada lngn celcom broadbnd yg 2 mnggu rm10 300mb.sy da ikut step tu tp msih mkan quota. Bile quota abis psiphon lansung xle connect knpe ye? Atau ada nk kna setting ape2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Volk racing awak guna hotspot ke...Trick ni berkesan hanya dengan menggunakan broadband SAHAJA..yg rate tu memang x kluar..

      Delete
  14. Trick d*g* unlimited android phone sahaja..wtapp 0195895865

    ReplyDelete
  15. Spe2 ada trick D*gi unlimited trick dengan nice speed x?selain dari trick blackberry.net tu....Spe2 boleh tlng ajarkan please PM 0105750221

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro wtapp je 0195895865 unlimited dgi

      Delete
  16. Salam bro.. tumpang tanye.. masih berfungsi ke celcom unlimited ni?

    ReplyDelete
  17. Salam bro.. tumpang tanye.. masih berfungsi ke celcom unlimited ni?

    ReplyDelete
  18. trick ni akhirnya duit pun kena telan telco blh bantu admin! ? sya lanngan celcom daily@rm5 d/l psiphon dan injector tapi bila quota habis msg masuk $$ kena potong!? blh bantu?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro trick ni kena guna broadband sahaja...

      Delete
    2. Bro trick ni kena guna broadband sahaja...

      Delete
  19. yalah sya guna broadband tapi quota habis kena telan duit! lepas tu try digi pula sama result ! ada setting lain kita perlu tahu ke? mula2 dulu ok tapi skrang kantoi! help pls tq

    ReplyDelete
  20. Kena pastikan telco injector to connect kepada server kadang2 server lost connection..kalau x boleh jugak bro punya sim dah kena detect kat celcom lah tu..setakat ni saya x kena lagi...saya akan kaji trick terbaru until diupdate nanti..sekarang ni susah nak buat unlimited sebab celcom sekarang die dah block connection yg x sah macam sim ghost..ramai yg dah x boleh guna sebab celcom dah block connection unlimited tu..kalau ada yg x boleh guna trick ni mungkin sim anda dah kena detect..setakat ni saya boleh guna lagi trick ni..

    ReplyDelete
  21. Kena pastikan telco injector to connect kepada server kadang2 server lost connection..kalau x boleh jugak bro punya sim dah kena detect kat celcom lah tu..setakat ni saya x kena lagi...saya akan kaji trick terbaru until diupdate nanti..sekarang ni susah nak buat unlimited sebab celcom sekarang die dah block connection yg x sah macam sim ghost..ramai yg dah x boleh guna sebab celcom dah block connection unlimited tu..kalau ada yg x boleh guna trick ni mungkin sim anda dah kena detect..setakat ni saya boleh guna lagi trick ni..

    ReplyDelete
  22. bro sya sudah cuba lagi pakai broadband..bila quota habis ia auto disconnect walaupun psiphon dan telco injector connected?! blh tlg cara lain?! tq

    ReplyDelete
  23. this time sya pakai number baru pun sama! :(

    ReplyDelete
  24. sya tak puas hati i try lagi! hehehe sama je speed krg! kantoi xblh lagi, i try digi maxis celcom sma je

    ReplyDelete
  25. Admin, apa maksud telco?... Saya ada broadband USB @ celcom prepaid... boleh guna ke ni? saya dah habis kuato, n kena throttle.. speed 50~60kbs je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Encik boleh try trick ni untuk bypass speed tapi untuk unlimited tu ada yg berkesan Dan ada yg x..kalau berkesan rezeki lah tu..kalau guna psiphon pon day cujup until bypass speed tu encik boleh juga guna VPN atau SSH until bypass speed tapi quota Sekarang Susah sebab Sistem celcom dah upgrade..Kalau dapat bypass speed pon dh cukup

      Delete
  26. server dan psiphon tak connect...ke aku sorang? admin, answer please

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba download psiphon yang latest .trick ni kalau nak bypass speed boleh lagi tapi kalau nak unlimited tu ikut sim.kalau ada rezeki dapat lah sebab celcom sekrg susah nak unlimited

      Delete
    2. Cuba download psiphon yang latest .trick ni kalau nak bypass speed boleh lagi tapi kalau nak unlimited tu ikut sim.kalau ada rezeki dapat lah sebab celcom sekrg susah nak unlimited

      Delete
    3. maknanya psiphon dan injector memang tiada masalah? digi dan celcom saya tak berkesan langsung dari segi speed...cuma boleh bypass digi...atau trick ni perlu guna semasa kuota masih ada? kalau sudah habis tak boleh?

      Delete
  27. Kuota mesti ada sebab nak connect kat program tu..kalau dapat bypass rezeki masing2..tahun lepas trick in 100% berkesan tapi tahun ni dah Susah sebab celcom day tapis rangkaian Yang x sah

    ReplyDelete
  28. Kuota mesti ada sebab nak connect kat program tu..kalau dapat bypass rezeki masing2..tahun lepas trick in 100% berkesan tapi tahun ni dah Susah sebab celcom day tapis rangkaian Yang x sah

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya dua2 simkad tak boleh...hairan...

      Delete
    2. Bypass speed masih boleh kena buat kombinasi program.saya ada buat ebook rahsia bypass celcom.dalam ebook tu saya dedahkan cara dia tapi keberkesanan bergantung kepada anda.unlimited sekarang ni memang susah.tapi kalau nk speed tu bole.dalam ebool tu saya ada list program yg sesuai.dan satu contoh kombinasi.kombinasi tu kalau cik boleh pakai kalau unlimited tahniah saya ucapkan.tapi kalau x unlimited dapat bypass speed je.

      Delete
  29. Dapatkan lebih banyak cerita, tips dan tricks
    >>>> KLIK SINI <<<<

    ReplyDelete
  30. This is amazing! Play CoC? Visit http://clanshelper.com/ - you receive free C-o-C gems instantly! I just tried that with all my clan! (uIVCs1Mmue)

    ReplyDelete
  31. ada trick terbaru ke bro untuk si biru

    ReplyDelete
  32. Bro...dye kluar Fatal Error:server unexpectedly closed network connection

    ReplyDelete
  33. Bro...dye kluar Fatal Error:server unexpectedly closed network connection

    ReplyDelete
  34. Bro...dye kluar Fatal Error:server unexpectedly closed network connection

    ReplyDelete
  35. takde update ke bang? ke dah tak boleh pakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa...saya dah dapat trick baru...tapi kena bayar RM10 saya bagi jaminan 5 hari...kalau 5 hari ok je korang guna boleh teruskan tapi kalau x ok saya pulangkan semula duit..Saya ada buat video tutorial untuk anda belajar..

      Delete
  36. dah try..but currently still ada quota..so xtau la after habis quota ni camne..try speed test paling laju saya dpt 2.4mbps..xsmpi 5..lucky you...but mmg ada beza speed tu before and after..

    ReplyDelete
  37. haaaaa...saya dah dapat trick baru...tapi kena bayar RM10 saya bagi jaminan 5 hari...kalau 5 hari ok je korang guna boleh teruskan tapi kalau x ok saya pulangkan semula duit..Saya ada buat video tutorial untuk anda belajar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. email olak329@gmail.com info

      Delete
    2. email amirulez.com@gmail.com

      Delete
    3. emel ke ieyz_fareaszt@yahoo.com

      Delete
    4. bos emel ke ieyz_fareaszt@yahoo.com

      Delete
    5. Harap maaf.ebool tu saya dedahkan cara sahaja.dan satu trik baru untuk bypass speed.kalau anda beruntung kemungkinan anda akan dapat unlimited.keberkesanan unlimited tu bergantung pada kombinasi yg anda gunakan.harap maklum

      Delete
  38. assalamualaikum , boleh emailkan saya detail untuk trik baru tu . pembayaran semua tu . dah lama dah simpan sim celcom ni .

    ReplyDelete
  39. langgan vpn untuk bypass whatsapp 0146554556

    ReplyDelete
  40. kepada semua yang nak tahu rahsia saya bypass internet celcom ni sila klik link tersebut.Saya ada buat e-book rahsia bypass internet celcom harga RM10 je.

    http://ebukumediasiber.blogspot.my/2015/10/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera.html

    ReplyDelete
  41. Bos trick celcom burung hantu ada x bos???plezzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dh stop dh research trick ni.mungkin suatu hari nanti saya akan cari balik.tapi saya ada buat e-book macamana anda boleh belajar sendiri cara bypass celcom.saya ada dedahkan rahsia bypass dia.harha rm10 ada satu trick yang saya share dalam tu mungkin boleh guna lagi.Trick dalam tu kalau x unlimited pon speed confirm laju.sebab dia bypass speed dgn quota.tapi quota tu saya x confirm samaada boleh bypasa ke x.Yang penting speed tu memang boleh bypass kasi laju.tengok artikel bahagian bawah sekali saya ada share link untuk pembelian e-book.

      Delete
    2. Saya dh stop dh research trick ni.mungkin suatu hari nanti saya akan cari balik.tapi saya ada buat e-book macamana anda boleh belajar sendiri cara bypass celcom.saya ada dedahkan rahsia bypass dia.harha rm10 ada satu trick yang saya share dalam tu mungkin boleh guna lagi.Trick dalam tu kalau x unlimited pon speed confirm laju.sebab dia bypass speed dgn quota.tapi quota tu saya x confirm samaada boleh bypasa ke x.Yang penting speed tu memang boleh bypass kasi laju.tengok artikel bahagian bawah sekali saya ada share link untuk pembelian e-book.

      Delete
  42. Bos boleh pm sy 014-854 1015 whatsapp

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://ebukumediasiber.blogspot.my/2015/10/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera.html?m=1

      Sini bro

      Delete
    2. http://ebukumediasiber.blogspot.my/2015/10/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera.html?m=1

      Sini bro

      Delete
  43. Bos boleh pm sy 014-854 1015 whatsapp

    ReplyDelete
  44. Salam,Saya baru register..dan sila hubungi saya nanti

    ReplyDelete
  45. Salam,Saya baru register..dan sila hubungi saya nanti

    ReplyDelete
  46. bole buat untk celcom magic sim? whatsap detail kt sy 0145092968

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bukan ghost bro.ni belajar sendiri caranya keberhasilan bergantung pada kemahiran anda.kalau dh faham ebook ni boleh mula cari dan trial and error sendiri.celcom setakat ni dpt bypass speed sahaja

      Delete
  47. salam bro.. sy dah submit form..harap dpt balasan positif.. :)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jualan ebook ni dh tutup.speed sahaja dapat bypass.untuk unlimited kalau dpt pon paling lama sehari pastu kantoi.saya akan update blog dan post new artikel tentang celcom ni.tunggu ye

      Delete
    2. Jualan ebook ni dh tutup.speed sahaja dapat bypass.untuk unlimited kalau dpt pon paling lama sehari pastu kantoi.saya akan update blog dan post new artikel tentang celcom ni.tunggu ye

      Delete
  48. Salam admin, Ada trick br utk celcom dan digi?

    ReplyDelete

nuffnang